OPG Tomislav Mataga (skraćeno OPG Mataga) je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje u Opuzenu, gradiću u srcu plodne neretvanske doline uzgaja voće i povrće, a najviše agrume i to na ekološki način jer smo certificirani ekološki proizvođač.

Mi smo složna obitelj koja živi u Opuzenu i Zagrebu i uz sve svoje poslove i obveze odlučili smo sačuvati starinu od našeg dida Mate koji nam je prenio poštovanje i ljubav prema zemlji koju su generacije sticale, zemlji koja se mukotrpno otimala od močvare i za koju se davalo obiteljsko zlato.

Prvi smo u gradu Opuzenu počeli ekološki proizvoditi i ušli u nadzor, svaki plod vrećici s pažnjom prolazi kroz naše ruke, trudimo se dati najbolje od nas i Vaše povjerenje nas obvezuje da idemo dalje.

Kada kupite i kušate naše agrume sigurni smo da ćete vidjetu razliku i što znači pojesti svježe ubran, ekološki uzgojen domaći proizvod.  

Kao garanciju kvalitete uvijek nudimo mogućnost da naše proizvode prije kupnje probate. S obzirom da smo uvjereni u kvalitetu naših proizvoda, ukoliko se dogodi da ste kupili i konzumirali naše proizvode, a iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, slobodno ih vratite i mi vam vraćamo vaš novac.

Showing all 3 results