Dostave grupama građana

U Zagrebu dostavljamo grupama građana (tipično tvrtkama) pri čemu je za besplatnu dostavu minimalna vrijednost narudžbe 400 kn, a agrumi se dostavljaju u radno vrijeme između 08:00 i 16:00 tijekom radnog tjedna. Ukoliko ste dobili preporuku za nas i želite da dođemo do vaše tvrtke, ali još niste probali naše agrume, u probnom periodu dostavljamo besplatno neovisno o vrijednosti jer vjerujemo da kada probate naše voće da će vam se sigurno svidjeti.

Grupama građana u Zagrebu dostavljamo van radnog vremena i vikendom pri čemu je za besplatnu dostavu minimalna vrijednost narudžbe 400 kn i vrijedi za grad Zagreb. Za manje iznose možemo u Zagrebu dostaviti prema dogovoru i u skladu s ovim cijenama.

Vozimo našim kombijem i van Zagreba, konkretno u Rijeku, Varaždin i Čakovec.

U suradnji sa grupom drugih OPGova naše proizvode možemo preko partnera dostaviti u Dalmaciju (Zadar, Šibenik, Split, Biograd na moru, Trogir, Kaštel Kambelovac, Solin, Omiš, Poljica i Makarska) te u Istru (Pula, Poreč, Pazin).

Za dostave tvrtkama odnosno grupne dostave, direktno se dogovaramo na mail: dostave.opgmataga@gmail.com ili telefon +385 95 825 4882